Onze organisatie

 

2improve4U

In 2007 is het bedrijf 2improve4U (’To improve for you’) organisatieverbetering opgericht. Gespecialiseerd in het duurzaam verbeteren van organisaties.

 

Kernwaarden

Wij doen dat met inzet van onze kernwaarden: betrouwbaar, respectvol en bevlogenheid, want 'duurzaam verbeteren is onze passie'.

Dat is waar wij in geloven en dagelijks doen.

 

Kernactiviteiten

Wij zijn gericht op verbetering van bedrijfsprocessen en -activiteiten. Onze kernactiviteiten zijn het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het oplossen van acute- en complexe vraagstukken op het gebied van strategieontwikkeling, verandermanagement, risicobeheersing en continu verbeteren. Dit doen wij door het verstrekken van advies, coaching en training en het uitvoeren van interim management.

 

 

Zo hebben wij door de jaren heen diverse mooie trajecten mogen uitvoeren bij opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Wat hebben deze opdrachten gemeen? Het verbinden van mensen in bestaande- of nieuwe samenwerkingsvormen, gedreven door waarde creatie voor alle partijen.

 

Ketenregisseur

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals op allerlei deelgebieden, zoals coaching en digitalisering. Zo zou 2improve4U als ketenregisseur ook de ideale business partner voor u kunnen zijn.

Onder het handelsmerk RISkatch® bieden wij risicobeheersingsdiensten aan en onder het handelsmerk ROBOTins® leveren wij uiteenlopende diensten op het gebied van robotisering van de samenleving.

 

Benieuwd naar ons? Maak dan een vrijblijvende afspraak >

 

Jaap Koster

 

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van bedrijven en duurzaam verbeteren van organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken in de maakindustrie, installatietechniek en zakelijke dienstverlening.

Qua kennis, kunde en ervaring ben ik een bedrijfskundig allrounder met een passie voor het duurzaam verbeteren van organisaties en het oplossen van complexe organisatie-vraagstukken.

Tegenwoordig heb ik mij volledig toegelegd op het omvormen van organisaties met een strategische uitdaging, naar succesvolle ondernemingen met een duurzaam toekomstperspectief.

 

Drs. ing. J.C. Koster

Directeur 2improve4U organisatieverbetering

Meer over Jaap >

 

 

 

"The best way to predict the future, is to create it."

 


 

Kwaliteitsborging

 

Kwaliteitsborging is voor ons een primaire voorwaarde voor het succes van onze dienstverlening. Onze kernwaarden betrouwbaar, respectvol en bevlogen zijn hierbij leidend. Ook compliance en integriteit zijn in dit kader belangrijke waarden. Daarom zijn wij voortdurend bezig om onze processen 'fit and proper' te houden. Dit toetsen wij zowel intern als extern.

Gedragscode Raad voor Interim Management

Gedragscode Raad voor Interim Management

2improve4U werkt volledig volgens de richtlijnen in de Gedragscode van de Raad voor Interim Management (RIM).

Nyenrode Corporate Governance

Nyenrode Corporate Governance

 

Aan de Corporate Governance faculteit van Nyenrode Business Universiteit heeft J.C. Koster voldaan aan de toetsingscriteria van de Nyenrode Commissarissencyclus.

Autoriteit Woningcorporaties

Autoriteit Woningcorporaties

De Autoriteit Woningcorporaties (AW) in Den Haag houdt toezicht op woningcorporaties. De AW heeft op 2 oktober 2019 de geschiktheid en betrouwbaarheid verklaart van de heer J.C. Koster als lid van een Raad van Commissarissen. 

 

2improve4U®

o r g a n i s a t i e v e r b e t e r i n g

 

duurzaam verbeteren is onze passie