Executive interim management

 

Wanneer u tijdelijk géén of niet de juiste directeur of manager voorhanden hebt voor uw project, voor uw afdeling of om uw organisatie te leiden, kunt u een beroep op ons doen!

 

Wij richten ons vooral op de bovenkant van de markt met executive interim management: inzet in de rol van interim directeur of interim manager. Daar ligt onze kracht en daar is zijn we al jaren actief.

Wij bieden managementoplossingen voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het niveau van directie en senior management.

 

Tijdelijke inzet met blijvend resultaat

Wij nemen ad interim de rol van directeur of manager op ons en helpen gedurende een tijdelijke periode in uw organisatie en streven daarbij altijd naar een blijvend resultaat. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van leiderschap, verandermanagement en implementatie, strategieontwikkeling, risicobeheersing, continu verbeteren en projectmanagement. Zo kunt u stappen maken in het bereiken van uw doelen met blijvend resultaat.

 

 

Heldere opdracht essentieel voor succes

Een heldere opdracht is essentieel voor succes. In ons intakegesprek ligt de nadruk op vier onderwerpen:

Aanleiding en achtergrond van de vraag.

Het gewenste resultaat.

Een duidelijke opdrachtomschrijving.

Het aanwezig zijn van de noodzakelijke ‘klik’ met u als opdrachtgever.

 

2improve4U

2improve4U biedt executive interim management om organisatorische-, leidinggevende- en bestuurlijke vraagstukken op te lossen. Wij hebben ons bewezen in de rol van interim directeur of interim manager om organisaties verder te helpen in het bereiken van hun doelen.

Benieuwd naar onze uitgevoerde trajecten?  >

 

 

 

 

"De kern waar het in een organisatie om draait,

is met mensen toegevoegde waarde leveren aan andere mensen."

 


 

Gedragscode RIM

 

2improve4U werkt volgens de gedragsregels in de Gedragscode van de Raad voor Interim Management (RIM). Deze gedragsregels brengen normen onder woorden die bureaus in acht behoren te nemen bij de uitvoering van het interim management vak. Deze gedragsregels maken inzichtelijk wat opdrachtgevers mogen verwachten van deze bureaus. De kern daarvan is Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zorgvuldigheid en Professionele onafhankelijkheid.  

 

2improve4U®

o r g a n i s a t i e v e r b e t e r i n g

 

duurzaam verbeteren is onze passie